Politica de Confidentialitate/Date personale /GDBR

Definitii:

Date cu caracter personal - orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată ABY CODE SRL, Judeţ VALCEA, Localitate RAMNICU VALCEA, STR CALEA LUI TRAIAN 158A are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele sunt colectate în vederea furnizării produselor indicate pe site-ul https://www.dresscode.store/ , precum şi în scop de marketing. Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare operaţiunilor de facturare şi livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrării bunurilor comandate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi comunicate terţilor fără acordul prealabil al dumneavoastră. Nu vă vom trimite nici un fel de informări, broşuri sau altă formă de publicitate fără acordul dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa Sediu ABY CODE SRL, Judeţ VALCEA, Localitate RAMNICU VALCEA, STR CALEA LUI TRAIAN 158A, sau prin email la: outletdressstore@gmail.com

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Politica de Confidentialitate

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC ABY CODE SRL  utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

SC ABY CODE SRL, in calitate de proprietar al https://www.dresscode.store/, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. 

Conform prevederilor legale, S.C. ABY CODE SRL  are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe EMAIL  outletdressstore@gmail.com, sau prin posta la adresa Sediu ABY CODE SRL, Judeţ VALCEA, Localitate RAMNICU VALCEA, STR CALEA LUI TRAIAN 158A,.

DATELE COLECTATE

  • nume si prenume

  • informatii privind data nasterii

  • IP

  • informatii de contact inclusiv adresa de email;

  • informatii demografice precum: codul postal, adresa, preferinte si interese;

  • alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale

 SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

  • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe https://www.dresscode.store/;

  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor;

  • evaluarea produselor si serviciilor oferite;

  • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

MODALITATEA DE COLECTARE A DATELOR:

  • Formular inscriere newsletter

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, adresa de e-mail) de catre ABY CODE SRL , cu sediul in Str CALEA LUI TRAIAN NR 158A COMPLEX NORD,   J38/421/2016, CUI 36119585, sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic (4-5 campanii/luna) informatii privind promotii, produse si evenimente.

Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp, HitMail, precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

SC ABY CODE SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri.

Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de email din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de SC ABY CODE SRL sau pe email la outletdressstore@gmail.com.

  • Formular creare cont

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa, adresa de e-mail) de catre ABY CODE SRL, nu sunt folosite in scopuri de marketing si/sau statistice. Datele sunt colectate in vederea facilitarii procesului de plasare a comenzilor, urmarirea lor, precum si pastrarea unui istoric al activitatii dumneavoastra de cumparare pe acest site.

Aceste informatii vor fi stocate pana in momentul in care veti solicita stergerea contului, cu exceptia situatiiilor in care datele inscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (in aceasta situatie, datele trebuiesc pastrate, conform legislatiei romane in vigoare, pentru o perioada de 10 ani). SC ABY CODE SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate.

In vederea modificarii, stergerii, rectificarii sau accesarii datelor  furnizate prin intermediul acestui formular, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la outletdressstore@gmail.com. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

  • Formular plasare comanda

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala) de catre ABY CODE SRL, sunt folosite cu buna credinta, in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale ce deriva din contractul comercial la distanta, instituit in momentul confirmarii comenzii.

-          Adresa de email va fi utilizata in scopul confirmarii comenzii, a expedierii facturii si a informatiilor de tracking al coletului/coletelor ce vor contine produsele comandate; Tot catre aceasta adresa de mail vom trimite eventuale informari sau solicitari ce vizeaza exclusiv indelinirea obligatiilor contractuale ce vizeaza procesarea si expedierea comenzii;

-          Numele, prenumele, numarul de telefon si adresa vor fi utilizate in scopul crearii documentelor de transport si vor fi utilizate de firmele de curierat partenere DPD, Nemo, Fan Courier, Urgent-Cargus in numele SC ABY CODE SRL exclusiv in scopul indeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrarii si livrarea efectiva a coletului.

Aceste informatii sunt stocate pentru o perioada de 10 ani, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostril doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator SC ABY CODE SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul:

  • Wix.com  pentru suport tehnic si mentenanta websitelui https://www.dresscode.store/

  • Wix.com, pentru anonimizarea datelor si inregistrarea logurilor

  • https://www.braintreepayments.com/ pentru procesarea platilor
  • Raiffeisen Bank S.A., in vederea procesarii platiilor cu cardul pentru comenzile online plasate pe siteul https://www.dresscode.store/

  • Wix.com si SC ABY CODE SRL pentru trimiterea de newsletter si campanii de SMS

  • Wix.com., pentru serviciile de hosting si backup destinate gazduirii siteului https://www.dresscode.store/

  • Google

  • Facebook

  • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;

  • agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse, agenti care sunt in conformitate cu normele GDPR

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si astfel sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

  • pastrarea unei evidente interne a bazei de date;

  • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;

  • indeplinirea obligatiilor contractuale derivate din contractatele la distanta instituite pin confirmarea comenzilor plasate pe siteul https://www.dresscode.store/

  • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, email-uri legate de produse noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;

  • este posibil sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavostra.

 INFORMATII GENERALE COLECTATE DE SC ABY CODE SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul https://www.dresscode.store/ prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC ABY CODE SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul https://www.dresscode.store/, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC ABY CODE SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, SC ABY CODE SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC ABY CODE SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

 CONTURILE DUMNEAVOASTRA PE SITE-UL https://www.dresscode.store/

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa si adresa de email. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute datele necesarii facturarii pe persoana fizica sau juridica. Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru si abonarea separata, prin consimtamant expres dat prin bifarea optiunii, la serviciile noastre faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. 

INTREBARI SAU CONTACT PE SITE

In momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si numarul de telefon. La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC ABY CODE SRL

Informatiile colectate de pe site-ul SC ABY CODE SRL, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC ABY CODE SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC ABY CODE SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, aletele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

Conform GDBR, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

In vederea exercitarii acestor drepturi, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la outletdressstore@gmail.com. De asemenea aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

•              ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un website, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra si nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.

•              daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: outletdressstore@gmail.com

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

SECURITATEA DATELOR 

Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC ABY CODE SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.


COOKIES

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile SC ABY CODE SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`.

Un cookie este un fisier de dimensiuni reduse care are nevoie de permisiunea dumneavoastra pentru a fi salvat pe hard-disk-ul dumneavoastra. Odata ce acceptati, fisierul este stocat local si ajuta la analiza traficului web sau memoreaza preferintele unui site vizitat des. Cookie-urile ajuta aplicatiile web sa ofere raspunsuri personalizate. Aplicatia web isi poate modifica parametrii pentru a corespunde nevoilor tale adunand si memorand informatii legate de preferintele tale.

Per ansamblu, cookie-urile ne ajuta sa iti punem la dispozitie un website mai bun deoarece ne ofera oportunitatea de a monitoriza ceea ce considerati folositor sau inutil intr-o pagina web. Un cookie nu ne ofera acces in nici un caz la computerul dumneavoastra sau la informatiile dumneavoastra, ci doar la acele informatii pe care alegeti sa le impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Majoritatea browser-elor accepta cookie-uri automat, dar de obicei puteti modifica in setarile browserului ca acesta sa le refuze. Refuzul de a stoca cookie-uri va poate impiedica sa experimentati toate caracteristicile unei pagini web.

COOKIES STRICT NECESARE

Acestea sunt esentiale pentru a putea naviga pe acest site si pentru a-i accesa sectiunile securizate. In absenta lor, anumite optiuni pe care incercati sa le accesati nu vor fi disponibile (ex. formulare concursuri).

COOKIES PENTRU PERFORMANTA SITE-ULUI

Aceste module cookie ne permit să numărăm vizitele și sursele de trafic pentru a putea măsura și îmbunătăți performanța site-ului nostru. Ele ne ajută să știm ce pagini sunt cele mai puțin populare și să vedem cum se deplasează vizitatorii în interiorul site-ului.

Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate și, prin urmare, anonime. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu vom ști când ați vizitat site-ul nostru și nu vom putea să-i monitorizăm performanța.

COOKIES CE TIN DE FUNCTIONALITATE

Aceste module permit site-ului sa retina optiunile dumneavoastra (precum numele de utilizator, limba sau locatia geografica) si sa va ofere optiuni suplimentare, personalizate in baza acestor informatii. De asemenea, aceste cookies pot fi utilizate si pentru a retine modificarile de font, marimea textului ori alte moduri in care doriti sa personalizati paginile site-ului. In plus, pot fi folosite pentru a va oferi serviciile solicitate, cum ar fi vizionarea unui material video sau comentariul pe un blog. Informatiile culese pot fi anonimizate si aceste cookies nu urmaresc modul in care navigati pe alte site-uri.

LISTA DE COOKIE-URI COLECTATE

Tabelul de mai jos ilustrează cookie-urile pe care le salvăm local şi conţinutul acestora.

DenumireDescriere

CARTAsociere cu coşul dumneavoastră de cumpărături.

CATEGORY_INFOStochează informaţiile de categorie din pagină, care permite ca paginile să fie afişate mai repede.

COMPAREStochează produsele pe care le aveţi în lista de Comparaţie dintre produse.

CURRENCYStochează preferinţele legate de moneda utilizată.

CUSTOMERStochează o versiune criptată a ID-ului dumneavoastră de cumpărător.

CUSTOMER_AUTHStochează un indicator care identifică faptul că sunteţi sau nu logat pe site.

CUSTOMER_INFOStochează o variantă criptată a grupului de clienţi din care faceţi parte.

CUSTOMER_SEGMENT_IDSStochează ID-ul Customer Segment

EXTERNAL_NO_CACHEStochează un steag care indică dacă cache-ul este dezactivat sau nu.

FRONTENDStochează ID-ul sesiunii dumneavoastră pe server.

GUEST-VIEWPermite utilizatorilor „guest” să îşi editeze comenzile.

LAST_CATEGORYUltima categorie vizitată.

LAST_PRODUCTCel mai recent produs vizualizat.

NEWMESSAGEIndică dacă a fost primit un mesaj nou.

NO_CACHEIndică dacă este permisă utilizarea memoriei cache.

PERSISTENT_SHOPPING_CARTUn link către informaţii despre coşul dumneavoastră de cumpărături şi despre istoricul de vizualizări.

POLLID-ul oricărui sondaj recent în care aţi votat.

POLLNInformaţii despre sondajele în care aţi votat.

RECENTLYCOMPAREDProdusele comparate recent.

STFInformaţii despre produsele recomandate prin email prietenilor.

STOREMagazinul sau limba pe care aţi selectat-o.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEIndică dacă utilizatorul permite folosirea cookie-urilor.

VIEWED_PRODUCT_IDSProdusele vizualizate recent.

WISHLISTO listă criptată cu produsele adăugate în Wishlist.

WISHLIST_CNTNumărul de produse din Wishlist.

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE PC
Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:
Google Chrome

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;

  2. Click pe tab-ul Under the Hood , mergeti la sectiunea Privacy si selectati butonul Content settings;

  3. Bifati optiunea Allow local data to be set.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Internet options, apoi click pe tab-ul Privacy;

  2. Verificati ca Privacy level sa fie setat la Medium sau mai jos, ceea ce va permite browser-ului utilizarea si stocarea de cookies;

  3. Setarile peste Medium vor dezactiva modulele cookies.

Mozilla Firefox

  1. Click pe Tools in bara de sus a browser-ului si selectati Options;

  2. Selectati apoi simbolul Privacy;

  3. Click pe Cookies, apoi bifati allow sites to set cookies.

Safari

  1. Click pe simbolul Cog in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

  2. Click pe Security, bifati Block third-party and advertising cookies;

  3. Click pe Save.

ACTIVAREA MODULELOR COOKIE PE MAC
Daca doriti sa permiteti utilizarea modulelor cookie de pe site-ul nostru, urmati pasii de mai jos:
Microsoft Internet Explorer 5.0 pentru OSX

  1. Click pe Explorer in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

  2. Scroll in jos pana identificati Cookies in sectiunea Receiving Files;

  3. Selectati optiunea Never Ask;

Safari pentru OSX

  1. Click pe Safari in bara de sus a browser-ului si selectati Preferences;

  2. Click pe Security apoi pe Accept cookies;

  3. Selectati Only from site you navigate to.

Mozilla si Netscape pentru OSX

  1. Click pe Mozilla sau Netscape in bara de sus a browser-ului si selectati Preference;

  2. Scroll in jos pana la optiunea cookies in sectiunea Privacy & Security;

  3. Selectati Enable cookies for the originating web site only.

Opera

  1. Click pe Menu in bara de sus a browser-ului si selectati Settings;

  2. Selectati Preferences, apoi tab-ul Advanced;

  3. Selectati apoi optiunea Accept cookies.

 

GOOGLE

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a utilizarii paginilor de internet oferit de Google, Inc. („Google”). Serviciul utilizeaza „cookies” - fisiere text create pe calculatorul dumneavoastra, care permit analizarea modului in care utilizatorii folosesc site-ul in cauza. Informatiile generate de aceste fisiere se refera la modul in care folositi site-ul (inclusiv la adresa dumneavoastra de IP) si sunt transmise catre Google, care le stocheaza pe servere din UE. Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care utilizati site-ul, pentru a realiza rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului.

De asemenea, Google poate transfera aceste informatii unor terti, in situatia in care legea impune acest lucru sau in cazul in care tertii respectivi prelucreaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra de IP cu nicio alta informatie pe care o detine. Puteti bloca utilizarea fisierelor „cookies” selectand anumite setari pentru browser-ul dumneavoastra. Daca alegeti aceasta varianta insa, este posibil sa nu puteti utiliza toate functiile acestui site. Folosind acest site, va dati automat acordul ca Google sa va prelucreze datele, in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti impiedica Google sa detecteze un fisier de tip cookie cu activitatea generata de dumneavoastrape acest site (inclusiv adresa de IP) precum si procesarea acestor informatii, prin descarcarea si instalarea urmatorului plugin http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

 

FACEBOOK

Pe paginile noastre Web se folosesc și module de tracking si performanta a traficului venit de pe canalele sociale. Este vorba aici instrumentul de analiza pixelul Facebook oferit de Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Informatiile colectate cu ajutorul acestui instrument ne ajuta sa intelegem mai bine actiunile pe care le intreprindeti pe siteul nostru in vederea optimizarii interactiunilor cu dvs. Monitorizeaza conversiile venite de pe canalele sociale si ajuta la crearea de audiente pentru eventualele reclame pe care SC ABY CODE SRL le poate afisa in mediile sociale.

Scopul și volumul înregistrării datelor și prelucrarea mai departe și utilizarea datelor prin Facebook precum și drepturile dvs. referitoare la aceasta și posibilitățile de instalare în scopul protecției sferei dvs. private le găsiți în indicațiile privind protecția datelor ale Facebook: http://www.facebook.com/policy.php ; http://www.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să repartizeze contului dvs. de Facebook datele cumulate despre apariția noastră pe Web, trebuie ca înainte de vizionarea paginii noastre Web, să ieșiți din Facebook. Puteți împiedica complet încărcarea Facebook Plugins și cu Add-Ons pentru Browser-ul dvs., de ex. cu „Facebook Blocker“ (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/ ).


FEEDBACK

SC ABY CODE SRL ofera posibilitatea utilizatorilor siteului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa la adresa de email outletdressstore@gmail.com va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

©2018 by Dress Code. Proudly created with Wix.com